مواد لازم
    یك عدد پیاز بزرگ
    سه حبه سیر
    كمی فلفل
    یك قاشق چای خوری نمك
    دو عدد بادمجان متوسط
    دو عدد فلفل دلمه رنگی
    یك فنجان آب مرغ
    یك قاشق رب گوجه
    نصف فنجان خامه ترش
    یك قاشق غذاخوری آبلیمو
    كمی كره

    طرز تهیه

    خامه ترش را با آبلیمو و كره و نمك به خوبی با هم مخلوط كنید و سپس درون یخچال قرار دهید. تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گذاشته و پیاز خرد شده را درون آن بریزید تا تفت داده شود. پس از 5 تا 8 دقیقه سیر را به آن اضافه كرده و فلفل و نمك بپاشید. یك دقیقه بعد بادمجان های خرد شده را با آب مرغ و رب گوجه و فلفل دلمه خرد شده به آن اضافه كرده، در تابه را بگذارید تا به آرامی بپزد. 20 دقیقه بعد مواد پخته و كاملاً جا افتاده است. در این زمان مخلوط تهیه شده از خامه ترش را روی مواد بریزید. این مخلوط را می توان با ماكارونی شكلی، نودلز یا برنج سرو كرد.