cabbage : red - £1.27/Kg

برای تهیه این ترشی كلم قرمز را به اندازه دلخواه خرد كنید و تمیز بشوئید و روی پارچه پهن كنید تا آب آن كاملا كشیده شود . بعد داخل یك ظرف شیشه ای بریزید و روی آن را با سركه سفید پر كنید .بعد از یك هفته چاشنی كلم قرمز آماده مصرف است .از این چاشنی كنار سالاد ، همراه انواع خوراك خشك و ... میتوانید استفاده كنید .مدت ماندگاری این ترشی كمی از سایر چاشنی ها كوتاه تر است . حدودا دو ماه بعد از اینكه برای اولین بار درب ظرف را باز كردید ترشی شروع به تجزیه داخل سركه میكند و رنگ آن به مرور روشن میشود ! طوری كه بعد از 4-5 ماه ترشی كلم قرمز شما تبدیل به كلم سفید میشود !!  به همین دلیل و چون كلم قرمز تقریبا در تمامی فصول در دسترس است بهتر است این چاشنی را به مقدار كمتر تهیه كنید .