مغز پرتقال : یك فنجان

انگورهسته گرفته : یك فنجان

مغز نارنگی: یك فنجان

مغز پرتقال : یك فنجان

سیب پوست گرفته ورقه ورقه شده : یك فنجان

موز حلقه حلقه شده : یك فنجان

كیوی پوست گرفته شده : 2 عدد

خامه آماده شده : یك فنجان

آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آبلیمو را در ظرف سالاد می ریزیم. سیب ورقه شده را با آن مخلوط می كنیم و سپس به جز كیوی بقیه میوه ها را اضافه كرده و میوه ها را با آرامی مخلوط می كنیم و بعد خامه را در قیف با ماسوره كنگره دار روی سالاد به صورت شكوفه قرار می دهیم و سپس كیوی ها را چهار قاچ كرده، روی سالاد را با آن تزئین می كنیم.