مواد لازم:

شكر: یك فنجان

كنجد: یك و نیم فنجان

عسل: ‌سه قاشق سوپ‌خوری

روغن: دو قاشق سوپ‌خوری

زعفران حل شده در آب: یك قاشق سوپ‌خوری

پودر پسته:‌ مقداری برای تزیین


طرز تهیه:

• عسل و شكر و روغن را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند.

• زعفران را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنید.

• سپس كنجد را به مخلوط اضافه كرده هم بزنید تا طلایی شود.

• با قاشق مقدداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است.

• حرارت را كم كنید تا سوهان گرم بماند.

• با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزیین كنید.

• پس از اینكه سوهان‌ها سرد شدند یكی یكی آن‌ها را از سینی جدا كنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.