خمیر لازانیای آماده 1 بسته

 گوشت چرخ كرده 400 گرم

 پیاز سرخ شده 4 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

 سس سفید1 پیمانه

 پنیر پیتزا 300 گرم

 روغن  100  گرم

 




طرز تهیه:

 گوشت چرخ كرده را با پیاز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و می گذاریم با یك لیوان آب بپزد تا به روغن بیفتد برای پخت خمیر لازانیا (مثل ماكارونی) در یك قابلمه بزرگ آب ریخته، می گذاریم تا آب به جوش آید. رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را میزان می كنیم.  نمك و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب می افزاییم. بعد خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یك آبكش ریخته و بلافاصله روی آن آب سرد می ریزیم تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یك پارچه تمیز می گذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود . توجه كنید كه موقع برداشتن از آبكش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد  را روی آن قرار دهیم. در ظرف تفلون یا پیركس مناسب، 2 قاشق سوپخوری روغن ریخته و یك ردیف خمیر لازانیا قرار می دهیم و یك ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید را روی آن می ریزیم. سپس روی آن یك ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه می دهیم. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم تا با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن كمی برشته شود.