Colorful Candy Background Royalty Free Stock Photo

مواد لازم :

پکتین : 15 گرم

شکر : 750 گرم

آب : 850 میلی لیتر

گلوکز : 150 گرم

پودر کرم تاتار : 5 گرم

اسانس و رنگ های خوراکی مجاز : 2-3 قطره

طرز تهیه :

پکتین را با شکر مخلوط و به آب اضافه کنید . و هم بزنید سپس روی گاز قرار داده تا بجوشد . بعد از جوش آمدن گلوکز و کرم تاتار را بیافزایید . تا بجوش آید و غلیظ شود . حال اسانس و رنگ را اضافه می کنیم .

شکر و چند قطره آب را مخلوط کرده و داخل سینی پهن می کنیم و روی آن را با قالب گود نمایید . زله را داخل گودی بریزید و روی آن شکر بپاشید  . بعد از خنک شدن آن را از شکر خارج نمایید .