Post image for The Protected Cultivation of Eggplant

مواد لازم‌:
بادمجان‌: ۶ عدد متوسط
گردو: ۱۰۰ گرم‌
روغن‌ مایع‌: یک‌ دوم‌ فنجان‌
رب‌ انار: یک‌ قاشق‌ مرباخوری‌
رب‌ گوجه‌: یک‌ قاشق‌ مرباخوری‌
دارچین‌: یک‌ قاشق‌ چایخوری‌
زردچوبه‌: به‌ مقدار لازم‌
سبزی‌ معطر (ریحان‌ خشک‌): یک‌ قاشق‌چایخوری‌

طرز تهیه‌:
ابتدا گردو را آسیاب‌ کرده‌ و به‌ آن‌ رب‌ انار،رب‌گوجه‌، دارچین‌، زردچوبه‌، ریحان‌ خشک‌ رااضافه‌ کرده‌ و با هم‌ مخلوط می‌کنیم‌، تا مواد داخل‌بادمجان‌ آماده‌ شود. سپس‌ بادمجان‌ها را پوست‌کنده‌ و وسط آنها را به‌ صورت‌ عمودی‌ برش‌می‌دهیم‌، به‌طوری‌ که‌ از وسط نصف‌ نشود. درمرحله‌ بعد مواد آماده‌ شده‌ را در داخل‌بادمجان‌ها قرار می‌دهیم‌، در این‌ هنگام‌ روغن‌ رادر ماهی‌تابه‌ قرار داده‌ و بادمجان‌ها را داخل‌ آن‌قرار می‌دهیم‌ و با حرارت‌ کم‌ درب‌ ماهی‌ تابه‌ رامی‌گذاریم‌ تا بادمجان‌ها هم‌ پخته‌ و هم‌ سرخ‌شوند.

بادمجان شکم پر