مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد

شیر: 1 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

آرد: 3 پیمانه منهای 4 ق غ (میشه 2 پیمانه و نیم)

روغن مایع: 1 پیمانه

بیکینگ پودر: 1 ق م

بیکینگ سودا یا نمک میوه یا جوش شیرین (اگه هیچکدومو ندارین اینم بیکینگ پودر بریزین) : 1 ق م

پودر کاکائو: 2 ق غ

وانیل: 1/4 ق چ


طرز تهیه :

فر رو گرم کنین. آرد و بیکینگ پودر و نمک میوه رو مخلوط و الک کنین. قالب گرد رو چرب و کاغذ روغنی بندازین یا اینکه آرد بپاشین. من از قالب کمربندی استفاده می کنم.

درباره آرد بگم که مقدار آرد این دستور 3 پیمانه ست. اما چون نصفش رو میخوام کاکائویی کنم 4 قاشق از آرد بر میدارم که میشه همون 2 پیمانه و نیم.

شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب بزنین تا کرم و کشدار بشه.

روغن رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد شیر رو

آرد رو کم کم به مواد تون اضافه کنین

موادتون که خوب مخلوط شد مایه کیک رو نصف کنین و توی 2 تا ظرف داشته باشین. به یکی 2 قاشق پودر کاکائو و به اون یکی 2 قاشق آرد اضافه کنین (حالا متوچه شدین؟ اون 4 قاشق آرد اینحا جبران شد...شد همون 3 پیمانه آرد)

خب حالا 2 تا ملاقه بردارین و دست بکار بشین. از اینجا به بعد کلی به وجد میایین و ذوق می کنین. قالبتون رو بذارین دم دست. 1 ملاقه از مایه سفید بریزین مرکز قالب

یه ملاقه هم از مایه کاکائویی بریزین روی مایه سفید

دقت کنین زیر ملاقه تون رو تمیز کنین تا مثل من از زیرش نریزه روی لایه سفید. حالا از مایه سفید دوباره بریزین روی این لایه

و همینطور ادامه بدین تا موادتون تموم بشه

می بینی که لایه ها همینطور عقب میرن و موادتون هم اصلا قاطی نمی شن. من یه اشتباهی کردم و موادم دقیق نصف نشد. واسه همین مایه سفیدم تموم شد اما کاکائوییم موند. واسه همینم حجم کیکم زیاد نشد. بجاش 2 تا کیک درست کردم!

وقتی آخرین لایه رو ریختین و مواد توی قالب کاملا پخش شد، 1 خلال بردارین و از کناره به سمت مرکز روی کیک خط بندازین تا طرح گل بیفته روی کیک. می تونین اینکارو هم نکنین و همونطوری بذارین توی فر.

حالا قالب رو توی طبقه وسط فری که گرم کردین بذارین و 45 دقیقه با دمای 180 بذارین بمونه... بازم میگم شما سر بزن به کیکتون. فرها فرق دارن با هم.

من بقیه مایه کاکائویی رو با چیپس شکلاتی مخلوط کردم و توی یه قالب دیگه ریختم. وقتی آماده شد بذارین خنک بشه و از قالب دربیارین و روی توری بذارین تا خنک بشه.