مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :

روغن مایع 50 گرم

پیازخلال کرده : 2 عدد متوسط

گوشت مغز ران 500 گرم

زردچوبه : نصف قاشق چایخوری

سیب زمینی خردشده : 300 گرم

نمک وفلفل : به مقدار لازم

آلو : 400 گرم

رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری

شکر 3 تا  قاشق سوپخوری

زعفران آب کرده یک قاشق

طرز تهیه :

ابتدا روغن را در ظرف ریخته و پیاز ها را سرخ کنید تا طلایی شود سپس گوشت را اضافه 5 دقیقه تف می دهیم . وبعد زرچوبه را اضافه کرده و سپس آب را می افزاییم . هنگامی که گوشت کاملا پخت در پایان سیب زمینی و نمک و فلفل را اضافه می کنیم . در این زمان الو را با مقداری آب بپزید و رب وشکر را به آن اضافه کنید . سپس این دو مخلوط را به هم اضافه کرده و زعفران آب شده را ریخته تا 1 دقیقه روی گاز باشد .

خورش آماده است

 

خورش آلو و هویج