مواد لازم :

لبو : یک کیلو

سرکه سفید : به میزان لازم

نمک : کمی

طرز تهیه :

می شه همین طوری لبوها رو خرد کرد و توی سرکه ریخت. ولی به نظر من به خاطر رنگ و روی قشنگ لبو (!) بهتره یه کم بهش شکل بدیم.

ابتدا لبوها رو پوست میکنیم و درسته توی قابلمه می اندازیم. روش سه چهار لیوان آب می ریزیم و می ذاریم روی حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه. خاله خانم معتقده پنج دقیقه کافیه. ولی به نظر من توی این مدت نمی شه بهش شکل داد. توی این مدت یک ساعت که داره می پزه، لبو کم کم رنگش رو پس می ده و یه آب خوشرنگ ازش به جا می مونه. لبوها رو از آب درمیاریم و می ذاریم یه کم آبش بره. بعدش اونها رو ورقه ورقه می کنیم و شکل می دیم.

Free Image Hosting

 

لبوهای خوشگل رو توی شیشه می ریزیم و روش سرکه می ریزیم . کمی هم نمک بهش اضافه می کنیم. خاله خانم معتقده که اگه سرکه خالی روی لبوها باشه، خیلی تیز می شه و فقط به درد تزئین می خوره. برای همین بهتره مقداری هم از آب خوشرنگ لبوها روش بریزیم. نمک رو هم بهش اضافه می کنیم و درش رو سفت می بندیم. توی یخچال می ذاریم و بعد از یک هفته ترشی آماده است. شما می تونید از این شکل های قشنگ برای تزئین انواع سالاد و غذاها استفاده کنید.

Free Image Hosting

 

نکته : در جریان قالب زدن لبوها، مقداری زوائد به جا می مونه . می شه اونها رو هم جداگانه توی شیشه ریخت و ترشی کرد.

Free Image Hosting