تبلیغات
خانه و آشپزخانه - مطالب اردیبهشت 1390

خانه و آشپزخانه

اگر آشپزی همراه با عشق باشه

weight watchers cream of mushroom soup recipe

مواد لازم:

قارچ خرد شده=1 لیوان
آرد سفید=3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=1 عدد
كره=25 گرم
نمك و فلفل=به مقدار لازم
عصاره مرغ مگی=1 قرص
شیر=4 لیوان
خامه زده شده=1 لیوان(در صورت تمایل)

طرز تهیه:

1. پیازها در كره كمی سرخ كرده تا طلایی رنگ شود.

2. قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه كرده تا زمانیكه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ مگی به همراه آرد را به مواد اضافه كرده هم بزنید.

3. شیر را به مواد اضافه كرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تا زمانیكه كمی غلیظ شود.

4. در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه كرده هم بزنید.

5. سوپ را در ظرف ریخته  روی آن را با قرچ خرد شده كه كمی تفت داده اید تزئین كنید.



The trifle is an English dessert that has been around for centuries.

مواد لازم برای 20 نفر:

توت‌فرنگی: 400 گرم

کیوی: 500 گرم

شاتوت: 250 گرم

کمپوت آناناس: 400 گرم

زردالو: 250 گرم

کیک: 500 گرم از هر نوعی که دوست دارید.

خامه زده شده با پودر قند و وانیل: 3 پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا کیک را لایه لایه کرده و یک لایه از آن را و کف ظرف بچینید.

• روی لایه کیک، هر نوع میوه‌ای را که دوست دارید بچینید. هر لایه میوه‌ای را که می‌چینید اطراف آن لایه را با همان میوه طوری بچینید که از بیرون کاملا دید داشته باشد.

• روی لایه میوه، خامه بریزید و باز یک لایه کیک روی آن قرار دهید.

• روی لایه کیک باز لایه میوه مورد نظر را بریزید و تا بالای ظرف به این کار ادامه دهید.

• لایه آخر را خامه بریزید و روی خامه را با تمام میوه‌هایی که دارید بپوشانید.




همه پیوندها